Musical Lucies valies 28 en 29 september 2018

Het was een eer om te mogen meewerken aan zo’n mooi project als de musical van Kerckstede. Het heeft mij getoond hoe oprecht en puur de mensen daar zijn. Ik werd er met open armen ontvangen en voelde mij direct een deel van de groep. Zowel de medewerkers als cliënten waren enorm vriendelijk! Er zijn veel voorbereidingen aan vooraf gegaan, maar het was altijd een plezier om langs te gaan. De sfeer was top, iedereen was altijd heel blij en opgetogen. Op het podium te kunnen staan met deze bende is iets wat ik zal meedragen voor de rest van mijn leven! Ik zou het meteen opnieuw doen. Dikke merci aan iedereen van de groep, het was een ervaring om nooit meer te vergeten!
Jade Vanhaelemeersch – vrijwilliger (danser)

Een hartverwarmende beleving, helemaal op maat van Kerckstedebewoners en niettemin verrijken voor ons die de musical beleefden.
Een origineel chocolade-idee om van te snoepen met verrassende decors en acts. De hoofdrolspeelster was een “ster”, in alle eenvoud en fonkel-eerlijk.
Het acteertalent van alle podiumkunstenaars nam iedereen mee op een boeiende muzikale reis.
Alles was gekruid met passende muziek en zang en ook met humor. Ook wie Kerckstede niet kent, heeft ervan geproefd – en ook virtueel van hun zelfgemaakte chocolade.
Kortom, een musical die buiten-gewoon en heel toegankelijk was tegelijk.

Dankbaar, Marleen – schoonzus van Maria Desmet (toeschouwer)

Ik (Anny) blij, zat op de eerste rij, kon alles goed zien. Dank daar voor.
Toen Lucie alleen op het podium kwam, liep er al een traantje op me wang.
En hield mijn hart vast, omdat Lucie niet van het podium zou vallen. De boodschap raakte ook mijn hart. Maar gelukkig was er iemand bij haar.
Van waar haalt ze al die mooie woorden.
Het koor en het toneel was prachtig gespeeld. Ook de medewerkers hebben goed meegewerkt om alles aan te leren. Proficiat.
En zo lang gerepeteerd. Alles voor mij was prachtig uitgevoerd.

Anny – cliënt huis 9 (toeschouwer)

Als begeleiders van de activiteit drama, hadden we het geluk om de cliënten week na week te zien groeien. Soms sloeg de twijfel wel eens toe. De gedachte dat we er niet klaar voor zouden zijn, speelde meermaals door ons hoofd.
We zijn dan ook zeer trots op het resultaat dat we konden neerzetten met de cliënten. We zijn ongelooflijk dankbaar dat we het allemaal van op de eerste rij konden meemaken. De band die met cliënten, collega’s en vrijwilligers werd gecreëerd is UNIEK te noemen en dat voelen we nog dagelijks in ons werk. Samen genieten we er nog steeds van!

Wonne en Delphine – medewerkers dienst vorming (acteurs)